Başkan Kepez, Kur’an kursu öğrencilerini yüzme havuzuna götürerek çeşitli ikramlarda bulundu




Tarih: 22 Ağustos 2023 Salı 21:30

İHA

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Kur’an kursuna devam eden öğrencileri yüzme havuzuna götürerek çeşitli ikramlarda bulundu.

  Kur’an kursuna devam eden öğrencileri komşu Eskişehir'in Mihalgazi ilçesine yüzme havuzuna götürüldü. İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, öğrencilere havuzda lahmacun ve ayran ikram etti. Bu durumdan çok memnun kalan öğrenciler ise teşekkürlerini iletti. 
  İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez  ‘’Bu sıcak yaz günlerinde Kur’an öğrenmeye gelen bütün öğrencilere teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimizin 'Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve Onu öğreten kimsedir' Hadis-i Şerifini hatırlatmak isterim. Siz öğreniyorsunuz, hocalarımız size öğretiyor, biz de sizi seviyoruz. Sağlıklı ve huzurlu nice güzel günler dileğimizle’’ diye belirtti. 
                               


Etiket: inhisar belediyesi, mehmet kepez, inhisar kuran kursu, eskişehir yüzme havuzu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA