Yeni MİY’e Kim, Ne Kadar Destek Verdi?




Tarih: 22 Ağustos 2023 Salı 17:47

Kadri Duman

Yeni Mersin İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit, takıma 2022-2023 sezonunda yapılan destekleri açıkladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup mücadelesine hazırlanan takım, Metin Saltık'ın Kulüp Başkanlığı'ndan istifa etmesiyle gündemdeki yerini koruyor.

"Vahap Seçer Bu Sezonda 3 Milyon 400 Bin TL Maddi Destek Sağlamıştır"

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde açıklamalarda bulunan Yeni MİY Basın Sözcüsü Halim Yiğit, şunları söyledi; "Süper Amatör'den 2. Lig'e giden bu zorlu serüvende Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer 2021-2022 sezonunda yani finalde Fethiyespor'a elendiğimiz sezonda 200 bin TL ve 2022-2023 sezonunda yani şampiyon olduğumuz bu sezonda 3 milyon 400 bin TL maddi destek sağlamıştır. Bunun dışında defalarca ziyaret ederek maddi destek talebinde bulunduğumuz ilçe belediye başkanlarımızdan da en ufak bir maddi desteği bulamadığımızı üzülerek ifade etmek istiyorum. Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan, geçen sezon loca satışlarımıza öncülük ederek 2 milyon TL civarı kaynak sağlamış ve başta Yeni Mersin İdman Yurdu unvanımızı almakla beraber ihtiyaçlarımıza da duyarlı davranmıştır. Mersin Ticaret ve Sanayi Odamız sadece geçen sezon kulübümüze 100 bin TL destek sağlamıştır."


Etiket: yeni mersin idman yurdu, destek, halim yiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA