Kocamaz: ’Hiç Kimseye Verilmiş Sözümüz Yok’




Tarih: 22 Ağustos 2023 Salı 17:54

Kadri Duman

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin konuştu.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil'le birlikte İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da katıldı.

"Herkes İYİ Parti'den Aday Adayı Olmaya Hazır Olsun"

Toplantıda konuşan İYİ Partili Kocamaz, "Hiç kimseye verilmiş sözümüz yok. Bugün adaylık düşünen arkadaşlarımız düşünebilirler, saygı duyarız. Ama bizim hiç kimseye verilmiş herhangi bir sözümüz yok. Bundan sonra bizim bu davetlerimizden sonra adaylık düşünen herkes İYİ Parti'den aday adayı olmaya hazır olsun. Ortaya çıkan aday adayları içerisinde birilerinin güdümüyle yapılmış anketler değil, Genel Merkezimizin yaptıracağı o özel anketlerle, yaptıracağı alan araştırmalarıyla en fazla oyu kim alacaksa, ipi kim göğüsleyecekse biz onun yanında olacağız. O kişiyi aday yapacağız ve inşallah hedefimize de ulaşacağız" diye konuştu.


Etiket: burhanettin kocamaz, iyi parti, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA