CHP Mut’ta Ali Kaya Dönemi!




Tarih: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 11:05

Kadri Duman

CHP Mut İlçe Başkanlığı’na Ali Kaya seçildi.

Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleştirilen Olağan Kongre'de geçmiş dönem CHP Mut İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hayati Bağçalı'nın yerine seçilen Ali Kaya'yı ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eden CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, "Yeni çalışma döneminde başarılar diliyoruz. Kongremizde; partimize yeni katılan üyelerimize rozet taktık. Birlikte yol yürümek bize onur verecektir" dedi.

"Mut’a İnanıyorum, Mut’a Güveniyorum"

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Hayati Bağçalı'ya teşekkür edip, Ali Kaya'yı tebrik ederek; "Mut’a inanıyorum, Mut’a güveniyorum. Bu kongre tamamlanacak. Kongre sonucunda bir kişi bayrağı alacak ve görevine devam edecek. O bizim başkanımızdır. Yönetim kurulu üyesi, bizim partili arkadaşlarımızdır. Onlarla beraber omuz omuza çalışırız. Mersinde bir başkanınız var. Bu başkanınız özüyle, sözüyle, kanında dolaşan akyuvarlarla, alyuvarlarla Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanıdır. Bunu bilmenizi istiyorum. Bu partinin her kademesinde görev yapmış, milletvekilliğini yapmış ve şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı olan bir partili kardeşinizdir. Biz sizlerle, sevgili Mutlularla önümüzdeki süreçte çok güzel başarılara imza atacağız. Bana inanın ve güvenin. Gelecek günler bugünlerden çok daha güzel olacak" ifadelerine yer verdi.


Etiket: ali kaya, chp, mut, ilçe başkanı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA