’6 Okun Altında Başarıya Koşacak Güçteyiz’




Tarih: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 11:18

Kadri Duman

CHP Mut İlçesi Olağan Kongresi’nde partililerine seslenen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ’Biz aynı ailenin çocukları, efradıyız. Birbirimize mutlaka eleştiriler yönelteceğiz. Hepimiz biriz, beraberiz ve 6 okun altında başarıya koşacak güçteyiz’ dedi.

Ali Kaya'nın İlçe Başkanı seçildiği CHP Mut İlçe Olağan Kongresi'ne CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı da katıldı. Kongre'de partisinden istifa edip CHP'ye üye olan kişilere CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür tarafından parti rozeti takıldı.

"Benim Yüzüm Var, İnanıyorum, Kendime Güveniyorum"

Kongre'de partililerine seslenen ve yaklaşan yerel seçimleri işaret eden CHP'li Seçer, "CHP’nin; ‘Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer’ dediği noktada bunun üzerine kimsenin bir söz söylemesine gerek yok. Sonuç başarısızsa sorumlusu benim. Başarılı çıkarsa hepsinin emeği var. Ben ona da kabulüm ama tekrar ediyorum; sonuç başarısız çıkarsa sorumlusu benim. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Benim yüzüm var, inanıyorum, kendime güveniyorum. Görev süremizde 4 buçuk yıl geçti. Partililerimizle ve halkımızla hep iç içe olduk. Hizmet götürdük, partililerimize; ‘bu hizmeti anlatın’ dedik. Yolu, suyu, hastası, tarımı, tarım desteği var. Burası tarım bölgesi, sulama borusu ihtiyacı var. Burası Yörük diyar" şeklinde konuştu.


Etiket: chp, mut, vahap seçer, yerel seçim, ali kaya


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA