Seçer: ’Gözlerimiz Yolda, Sizlerin Gelmesini Bekliyoruz’




Tarih: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 11:36

Gizem Tokkuzun

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, üniversite öğrenimi için Mersin’e gelecek olan gençlere seslendi.

Üniversite öğrenimi için Mersin'i tercih eden ve kazanan gençlere 'çok isabetli bir karar verdiniz' diyen Seçer, otogarda Mersin Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin kendilerini karşılayacağını söyledi.

"Sizlerin Yaşamını Kolaylaştırmak İçin Hizmetler Yapıyoruz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gençlere şu şekilde seslendi; "Üniversite okumak için Mersin'i tercih eden sevgili gençler; çok isabetli bir karar verdiniz. Dağ ile denizin buluştuğu Mersin'de güzel günleriniz olacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yaşamını kolaylaştırmak için de hizmetler yapıyoruz.  1 TL'ye toplu taşımayı kullanabilirsiniz. Çamaşırhaneyi ücretsiz kullanabilirsiniz. 6 TL'ye bir öğün yemek yiyebilirsiniz. Okuma salonlarımızı kullanabilirsiniz. Ücretiz konserler, festivallere katılma imkanınız var. Eğer istiyorsanız kafelerimizde part-time iş imkanları da size sunuyoruz. Bunlar gibi daha neler neler. Gözlerimiz yolda, sizlerin gelmesini bekliyoruz. Otogarda Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yetkilileri sizleri karşılayacak. Görüşmek üzere" ifadelerine yer verdi.


Etiket: seçer, üniversiteliler, gençler, Mersin’de neler var


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA