Erenler’de 8 sokak daha yenilendi




Tarih: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 15:28

İHA

Erenler Merkez Mahallesinde 8 sokak 4 bin ton asfalt ile baştan sona yenilendi. Başkan Rahmi Şengül, ilçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

  Erenler Belediyesi ilçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Gerçekleşen çalışmalar çerçevesinde Erenler Merkez Mahallesinde 8 sokak 4 bin ton asfalt ile baştan sona yenilendi. Çalışmaları yerinde inceleyen Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini ifade etti. 
  Başkan Rahmi Şengül, “Alt ve üstyapı çalışmalarımız ilçemiz genelinde devam ediyor. Bu çerçevede Erenler Merkez Mahallemizde 1268, 1260, 1199, 1264, 1262, 1272, Hanımeli ve Yan Yol isimli sokaklarımızı 4 bin ton asfalt ile yeniledik. Çalışmaların mahallemize ve bölge esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
                                    


Etiket: erenler belediyesi, rahmi şengül, erenler yol yenilenmesi, erenler belediyesi üstyapı çalışması


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA