Aldemir’den Söylemez’e Nezaket Ziyareti




Tarih: 24 Ağustos 2023 Perşembe 11:15

Güray Gürdal

AK Parti İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Ankara’da bulunan AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez’i ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Başkanlığı'nda gerçekleştirilen İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Aldemir, öncesinde AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez'le görüştü.

"Tüm Dava Arkadaşlarımızla Birlikte Çalışıyoruz"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Havva Sibel Söylemez, "AK Parti Mersin İl Başkanımız Sayın Adem Aldemir, İl Başkan Yardımcılarımız Sayın Ramazan Tüzün, Sayın Cihan Ciğer ve eski il yöneticimiz Sayın Mustafa Onurdağ’ı genel merkezimizde misafir ettik; nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Mersin’imize en iyi şekilde hizmet vermek için tüm dava arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz" dedi.


Etiket: ak parti, adem aldemir, havva sibel söylemez


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA