Ekmen, Mersin’deki Temaslarını Sürdürüyor




Tarih: 24 Ağustos 2023 Perşembe 11:48

Gizem Tokkuzun

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Mersin'e gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'in kentte gerçekleştirdiği ziyaretlerin bir durağı, Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi oldu. Emekli maaşlarındaki düzenleme konusu Türkiye gündemindeki yerini korurken; Ekmen'in TÜED Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak'la gerçekleştirdiği görüşmeye DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay da eşlik etti.

İş İnsanlarını, Dernekler, Kooperatifleri Ziyaret Ettiler

Mersin'de iş insanı Muazzez Araç ve Celal Aktaş'ı da ziyaret eden Ekmen, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay'la birlikte Genç Parti Mersin İl Başkanı Murat Çoban'la görüşerek değerlendirmelerde bulundu. Ekmen, öte yandan Ceylanpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ethem Alkış ile Çay-Çilek Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Özemir'i ziyaret ederken; ziyaretlere DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ve Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir de eşlik etti.


Etiket: mehmet emin ekmen, deva, mersin, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA