Burhanettin Kocamaz, Silifke’de!




Tarih: 24 Ağustos 2023 Perşembe 11:55

Kadri Duman

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Tarsus’un ardından Silifke’de basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı sonrası İYİ Parti Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına katılacağını açıklayan Kocamaz, bugün Silifke'de olacağını duyurdu.

"Milletimizin 14 ve 28 Mayıs Seçimlerinde Verdiği Kararlara Saygılıyız"

Kocamaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bugünde Silifke ilçemizdeyiz. Toplantılarımızda Mayıs ayında yaşadığımız 14 ve 28 Mayıs seçimleri öncesinde yaşananlar, verilen sözler ve boşaltılmış bir hazineden, bol keseden verilen vaatler, seçime girilirken muhalefete atılan iftiralar, teröristlerle iş birliği yapıyorlar safsataları, ekonominin durumu, enflasyon ve hayat pahalılığı, mutfaktaki yangın gibi konuların konuşturulmaması, sonrasında da verilen sözlerin ve vaatlerin boş çıkması, başta akaryakıt olmak üzere sağanak şeklinde ve iğneden ipliğe yapılan zamlar, milleti çileden çıkaran ve neredeyse isyan noktasına getiren vergi zamları, emeklilerin feryadı, söylenenlerin gerçekleştirilmemesi, velhasıl halkın bugün yaşadığı zorlukları konuşuyoruz. Tabidir ki 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri, o seçimde partimizin izleyeceği politika ve yol haritamızı da anlatıyoruz. Yine, 28 Mayıs’tan sonra gerek İYİ Parti gerekse de şahsım olarak TBMM’nin açık kaldığı 18 günlük sürede ne gibi çalışmalar yaptık bunları paylaşıyoruz. Milletimizin 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde verdiği kararlara saygılıyız. Milletimiz bize iktidarı vermedi diyerek, milletimize kırılacak ya da küsecek halimiz yok. Milletimiz bize muhalefet görevi verdi diyerek susacak ta değiliz."


Etiket: iyi parti, burhanettin kocamaz, silifkede


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA