Kayapınar Belediyesi’nin eğitim kursularına katılan 557 öğrenci üniversiteye yerleşti




Tarih: 24 Ağustos 2023 Perşembe 14:15

İHA

Diyarbakır’da Kayapınar Belediyesi’nin açtığı eğitim kurslarına katılına 557 öğrenci farklı bölümlerden üniversiteye yerleşti.

Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren eğitim akademileri, bilgievleri ve okuma salonlarında sınavlara hazırlanan öğrenciler tüm yıl verdikleri emeğin karşılığını aldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla hem adayların hem de Kayapınar’ın eğitim kadrosunun yüzü güldü. 557 öğrenci farklı bölümlerde üniversiteye yerleşti. 
  Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, belediye olarak ilçe merkezinde ve kırsal bölgelerde yaşayan sosyo-ekonomik durumu düşük öğrencilere ücretsiz eğitim desteği vermek amacıyla Kayapınar Akademileri, bilgievleri ve okuma salonlarını açtıklarını söyledi. 
  Kaymakam Karaman, aldıkları sonuçlardan sonra da her yıl bir önceki yıla göre başarılarını katlayarak devam ettirdiklerinden dolayı bunun haklı gururunu ve mutluluğunu eğitim hizmetleri ailesi olarak yaşadıklarını dile getirdi. 


Etiket: kayapınar belediyesi, eğitim kursları, diyarbakır kurs


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA