Tarsus’ta Ucuz Ekmeğe Rağbet!




Tarih: 24 Ağustos 2023 Perşembe 17:45

Sercan Özdemir

Mersin’de ekmek 7,5 TL’den satılırken, Tarsus Belediyesi vatandaşlara halk ekmeği 3 TL’den ulaştırıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, vatandaşlara 3 TL'den ulaştırdıkları halk ekmek için "Tazecik ekmeklerimizi sofralarınıza taşımanın gururunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

"Bundan İyi Hizmet Yok"

Vatandaşlar ise ekmeğe uygun fiyattan ulaşmaktan memnun kaldıklarını belirtti. Bir vatandaş, "Biz 3 lira olmasından şu an için memnunuz. Zaten maliyetine bir fiyat. Şu anda her şey pahalı. 7,5 TL'ye almak yerine 3 liraya alacağız. Onun için buradayız" derken, bir başka vatandaş ise "Ekmekte katkı maddesi daha az. Doyurucu ama diğer yerlerden öyle olmuyor. Bu hizmet bizim için çok iyi. Bundan iyi hizmet yok" ifadelerine yer verdi.

 

Bir başka vatandaş da "Ben de SSK Hastanesi'nin oradan buraya ekmek almaya geliyorum. Yani hayat şartları günden güne zorlanıyor. Zamla yatıp zamla kalkıyorsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ekmek 3 TL olması bizim için uygun" şeklinde konuştu.  

 


Etiket: halk ekmek, tarsus, 3 tl, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA