Çocuklar Dra-Masal yöntemiyle tenis ile tanışıyor




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 10:32

İHA

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Tarsus Tenis Kulübü iş birliği ile başlayan Dra-Masal tenis kursu ile çocuklar tenisle tanıştı.

  Çocukların hem bedensel hem de zihinsel gelişimini desteklemek için oyunsal tenis tekniğiyle, sporu oyun oynayarak sevdirme ve öğretme yöntemi izlenirken 5-6 yaş ve 7-8 yaş grupları için ayrı gruplar oluşturuluyor. Tenis topunu elle sektirmekle başlanan ve birçok dramatik altyapısı olan oyunlar içeren bu teknikle çocukların yetenekleri gelişiyor. 4 aşama ile ısınma, tanışma, anda kalma ve farkındalık konuları oyun oynayarak gerçekleştirilirken, çocuklar tenise ilk adımlarını atıyor. 
  Etkinliğin çocuklar için güzel bir fırsat olduğunu belirten veliler, “Çocuklar çok sevdi, çokta merak ediyorlar. Oyunların tenisle bağlantısını çok beğendiler. Bir an öncede rakete kavuşmak istiyorlar. Bu yaşta tenise adım atmaları çok güzel oldu bizim için" ifadelerini kullanırken, tenis oynamaya gelen çocuklar ise etkinlikten keyif aldıklarını belirterek Tarsus Belediyesine teşekkürlerini sundular. 
                                 


Etiket: tarsus belediyesi, dra masal, tarsus tenis kulübü, tarsus belediyesi şehir tiyatrosu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA