AK Parti’li Söylemez’in Ankara Temasları Sürüyor




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 11:16

Güray Gürdal

Ankara’da temaslarını sürdüren AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz ve Vedat Demiröz’ü ziyaret etti.

Ziyaretlere AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ile AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Cihan Ciğer de eşlik etti.

"Misafirperverlikleri İçin Teşekkür Ediyoruz"

Temasları sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, "AK Parti  Genel Başkan Yardımcımız, Mali ve İdari İşler Başkanımız Sayın Vedat Demiröz'ü makamında ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. AK Parti Mersin İl Başkanımız Sayın Adem Aldemir ve İl Başkan Yardımcımız Sayın Cihan Ciğer ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ali İhsan Yavuz'u makamında ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği ve güzel sohbeti için Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ederiz" dedi.


Etiket: havva sibel söylemez, ankara, ak parti, genel başkan yardımcısı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA