Aldemir, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 11:24

Güray Gürdal

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağladığı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkan Vekili Dilek Bobuşoğlu ve AK Parti Gençlik Kolları Mersin İl Başkanı Emre Yılmaz da İl Başkanı Aldemir'le birlikte katılım sağladı.

"22 Yıldır Fırsat Veren Milletimize Teşekkür Ediyoruz"

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Aldemir, toplantı sonrası AK Parti'nin 22'inci yaşını da kutlayarak; "Doğrular için hep iş başında olan, milletimizin partisi AK Partimizin kuruluşunun 22. yıldönümü programına katıldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 22 yılda ülkemize nice hizmetler kazandırdık. 22 yıldır fırsat veren milletimize teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.


Etiket: adem aldemir, ak parti, ankara, il başkanları toplantısı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA