Ahmet Baran, Başkan Özyiğit’le Görüştü




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 12:14

Kadri Duman

Dünyaca ünlü Kanun Virtüözü Ahmet Baran’ın G-20 Liderler Zirvesi’nde sahne alacağı öğrenildi.

G-20 Liderler Zirvesi'nde sahne almaya hazırlanan Ahmet Baran, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'i makamında ziyaret etti. "Dünyanın düşleyenlere de ihtiyacı var, yapanlara da. Ama düşlediğini yapanlara daha çok ihtiyacı var" sözüyle kariyer basamaklarını adım adım tırmanarak başarıya ulaşan Baran, henüz 18 yaşında 'Senfoni Orkestralarının En Genç Solist Kanunisi' olmuştu.

"Ülkemizi Sanatıyla Başarıyla Temsil Edeceğine Yürekten İnanıyorum"

Beş kıtada bini aşkın konser veren ve süreç içerisinde kanun icrasına Türk Müziği tarihinde kendi adı ile anılacak yeni bir teknik kazandıran Baran, Başkan Özyiğit'le görüşmesi sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Baran'a başarılar dileyen Başkan Özyiğit ise "Dünyaca ünlü kanun virtüözü Mersinli hemşehrimiz Ahmet Baran,  Hindistan'da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi'nde sahne alacak. Kendisini tebrik ediyor, kentimizi ve ülkemizi sanatıyla başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket: ahmet baran, abdullah özyiğit, liderler zirvesi, hindistan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA