Jandarma ekipleri vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 13:28

İHA

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri tarafından vatandaşlara orman yangınları ve kadına şiddete karşı bilgilendirmelerde bunuldu.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri çeşitli konularda vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, incir sezonunun açılması ile birlikte İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren incir işletmesinde çalışan personele orman yangınları ile kadına yönelik şiddetle mücadele çerçevesinde 'Her Şey Elimizde', 'Camlar Can Yakmasın' ve 'Kadına El Kalkamaz' mottolarıyla bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Durumsal farkındalık oluşturmak maksadıyla broşür dağıtan ekipler, ilgili konularla ilgili vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. 
                                 


Etiket: aydın il jandarma komutanlığı, hayvanları koruma timi, incirliova çalışanları bilgilendirme


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA