Uşak ve ilçelerinde 141 bin adet sazan yavrusu suya bırakıldı




Tarih: 25 Ağustos 2023 Cuma 17:02

İHA

Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülmekte olan Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi çerçevesinde, Uşak ve ilçelerinde 141 bin adet sazan yavrusu suya bırakıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülmekte Olan “Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi” çerçevesinde su kaynaklarında balık popülasyonunun korunması ve devamlılığının sağlanması amacıyla, İzmir ili Seferihisar ilçesinde bulunan Ürkmez Su Ürünleri ve Balık Üretim Tesisinden temin edilen 141 bin adet sazan balığı yavrusu 11 bin adedi Göğem Göletine olmak üzere Banaz, Eşme Karahallı Sivaslı ve Ulubey ilçelerinde 20 adet su kaynağına bırakıldı   
  Vatandaşları uyararak, “Uşak Tarım Ve Orman Müdürlüğü Su kaynaklarımızın balık popülasyonun korunması, devamlılığının sağlanması ve gelecek nesillere aktarılması için lütfen su ürünleri av yasaklarına uyalım” dedi. 
                                     


Etiket: uşak tarım ve orman bakanlığı, sazan yavrusu, ürkmez su ürünleri ve balık üretim tesisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA