Çeşitli suçlardan aranan 2 şüpheli jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı




Tarih: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:21

IHA

Aydın’ın Efeler ve Söke ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Efeler ilçesinde “Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak kabul etmek veya bulundurmak ve sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçlarından aranan ve hakkında toplam 4 yıl 8 ay hapis cezası bulunan V.D. ile Söke ilçesinde “Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından 3 dosyası bulunan ve hakkında toplam 5 yıl hapis cezası bulunan V.Ç. isimli şahıslar yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: jandarma, suçlu, yakalandı, şüpheli


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA