Bakan Osman Aşkın Bak Kocaeli’ye geliyor




Tarih: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 19:57

IHA

Kocaeli’nin Derince ilçesi köylerini cazibe merkezi haline getiren Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla yapılacak.

Derince Belediyesi, Tahtalı Göleti Doğa Park projesi ile bölgeyi adeta cazibe merkezi haline getirdi. Yeşille mavinin buluştuğu bölgeler arasında yer alan Tahtalı Göleti, bünyesinde barındırdığı Beşdivan Tesisleri, taş ev ve karavan parkla tüm kesimlerin ilgi odağı haline gelirken, tesislerin açılışı için geri sayım başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açılarak hizmete girecek olan Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri’nde hazırlıklar tamamlandı. 31 Ağustos Perşembe günü saat 17.00’de açılışı yapılacak olan bu proje ve tesisler, köylere artı değer katarak, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.


Etiket: osman aşkın, derince ilçesi, doğa parkı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA