MESKİ, paket atıksu arıtma tesisini tamamladı




Tarih: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 17:09

Seher Çoban

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Gözne 1.Etap Kanalizasyon Hattı ve Paket Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımını tamamladı.

MESKİ Genel Müdürlüğü, başlattığı paket atıksu arıtma tesisi çalışmalarını tamamladı. Bölgedeki atıksuların toplanabilmesi için kurulan tesis, özellikle yaz aylarında zaman zaman yaşanan koku problemlerini ortadan kaldıracak. Yapılan tesis yakıt, zaman ve hizmet etme süresinden tasarruf edecek. Sistem herhangi bir personele ihtiyaç duyulmadan otomasyon sistemiyle müdahale edecek. MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Doğu Atıksu Arıtma Tesisleri Şube Müdürü İlkay Apaydın, "Bu bölgede oluşan tüm atıksular, vidanjör yardımıyla merkeze kadar taşınarak kanalizasyon şebekesine deşarj ediliyordu. Atıksu arıtma tesisi devreye alındıktan sonra, Ayvagediği’nden Kepirli Mahallesi’ne kadar olan tüm mahallelerin atıksuları buraya taşınmaktadır" dedi.


Etiket: meski, mersin su, tesis, arıtma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA