Akdeniz’de Dönüşüm Sürüyor




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 11:54

Güray Gürdal

Akdeniz Belediyesi öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında Çay Mahallesi’nde 1. Etap tamamlanırken, 2. Etap çalışmalarında ise yıkım süreci devam ediyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projeleri ile Akdeniz'de değişim ve dönüşümü sürdürmekte kararlı olduklarını vurgulayarak, "Çay Mahallesi'nde tamamladığımız ve anahtar teslimini gerçekleştirdiğimiz 1.Etap TOKİ Konutları'nın ardından 2.Etap için de yıkım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Vatandaş Memnun!

Vatandaşlar da mahallelerinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun kaldıklarını söyledi. Bir vatandaş, "Çok güzel bir şey yapmış. Gerçekten binalara baksana, her taraf tertemiz. Yeşilliği, bahçesi" derken, vatandaşlarını teslim alan bir vatandaş da "Bugün anahtarımızı alacağız. Gelip gireceğiz, yerleşeceğiz. Mutluyuz" diye konuştu.

Bir başka vatandaş ise çalışmalarda duydukları memnuniyeti, "İnsan buraya geldiğinde bile daha içine girmeden bir güven geliyor. Bir rahatlama geliyor. Bir derin nefes alıyorsun. Çok güzel yani. Devletimize teşekkür ediyoruz" ifadeleriyle dile getirdi.


Etiket: akdeniz belediyesi, kentsel dönüşüm, çay mahallesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA