Başkan Yılmaz, Malazgirt’teydi!




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 12:30

Seher Çoban

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Malazgirt Zaferi'nin 952. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen programa katılan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle, Malazgirt Zaferi'mizin 952. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, zaferimizin gururunu, coşkusunu yaşıyoruz" dedi.

"Bu Muhteşem Buluşmamızı, Türkiye Yüzyılı'nın Yeni Bir Ahitleşmesi Olarak Kabul Ediyorum"

Programda kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise şu ifadelere yer verdi; "Gençlerimize tarih boyunca bizi zor duruma düşürerek hiçbir zaman düşmanın gücü olmadığını özellikle hatırlatmak isterim. Biz hep içeriden aldığımız darbelerle sarsıldık. Millet olarak istiklalimiz ve istikbalimizi tehdit eden sıkıntıları sadece birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize halel geldiğinde yaşadık. Dikkat ederseniz her fırsatta ne diyoruz? Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız diyoruz. Ülkesinin büyüklüğünü, milletinin gücünü sadece ekranların köşelerinden kayıp giden rakamlarla ölçmeye kalkan mankurtlara rağmen bunu başaracağız. Gençlerimizin gözünde bu ışığı görüyorum. Sizleri ve bizleri, seksen bir vilayetimizde ve dünyanın dört bir yanında takip eden her bir vatandaşımızın her bir kardeşimizin yüreğindeki sesi duyuyorum. Gençler unutmayın. Yahya Kemal'in şu ifadesiyle ben de şuradaki on binlere haykırıyorum. 'Şu kopan fırtına Türk ordusudur ya Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu budur ya Rabbi. Ta ki yükselsin ezanlarına hürriyet namın galip et çünkü bu son ordusudur İslam'ın.' Malazgirt'teki bu muhteşem buluşmamızı, Türkiye yüzyılının yeni bir ahitleşmesi olarak kabul ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin."


Etiket: atsız afşın yılmaz, malazgirt, toroslar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA