Kocamaz, Kocatepe’deki Toplantıyı Değerlendirdi




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 13:23

Berna Uslu

İYİ Partili Kocamaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla gerçekleşen Afyon Kocatepe’deki toplantıyı değerlendirdi.

26 Ağustos 1922'de Büyük Taarruz'un gerçekleştiği Kocatepe'de İYİ Parti tarafından düzenlenen ve yaklaşan yerel seçimlere yönelik yol haritasının deklare edildiği toplantıya İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da katıldı.

"Rabbim Emeklerimizi Boşa Çıkarmasın"

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Kocamaz, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener de oradaydı. Önümüzdeki yerel seçimlere yönelik olarak İYİ Parti'nin izleyeceği tutumlarla ilgili geniş açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin ali menfaatlerini ve ülkemizi korumak, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacak, hak ve hakikat yolundaki yürüyüşümüze devam edeceğiz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın" dedi.


Etiket: kocamaz, kocatepe, iyi parti, yerel seçim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA