Tepebaşı Belediyesi LGS’ye hazırlanan öğrencilerin yanında




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 13:26

İHA

Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) hazırlanan 8’inci sınıf öğrencileri için destek programı açıyor.

  Tepebaşı Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sunan merkezlerle hizmet vermeye devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim ve etkinlikler ile çocukların gelişimine önemli katkılar sunmaya başlayan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, 9 sınıf, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçlı salonu ile hizmet veriyor. Merkezde uzman eğitmenler tarafından 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik akademik ve sosyal gelişimi destekleyici programlar düzenlenerek çocukların gelişimi destekleniyor. 
  Merkezde, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Rehberlik gibi alanlarda öğrencilere verilen eğitimlerin yanında LGS’ye hazırlanan 8'inci sınıf öğrencileri için de destek programı açılıyor. Kontenjanın sınırlı olduğu programa kayıtlar 1 Eylül Cuma günü başlıyor. Kayıt olmak isteyenler duyuru görselinde yer alan QR kodu okutarak formu doldurabiliyor. 
                                   


Etiket: tepebaşı belediyesi, eskişehir lgs hazırlık kursu, üçok eğitim ve gelişim merkezi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA