Sıcaktan bunalan Kayserililer Erciyes’te serinliyor




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 15:16

İHA

Kayseri’de sıcaktan bunalan vatandaşlar, Erciyes’te bulunan kamp alanlarını tercih ediyor.

  Kayseri’de sıcak havalardan kaçmak isteyen vatandaşlar, soluğu Erciyes’te alıyor. Vatandaşlar, burada bulunan kamp alanlarında serinliğin tadını çıkarıyor. Erciyes’te çadırda kalan İbrahim Şimşek, Erciyes’in havasının çok temiz ve güzel olduğunu söyledi. Şimşek, “Erciyes’te günlük olarak rutin yaşam devam ediyor. Güzel ve temiz bir havası var. Son günlerdeki yüksek sıcaklık buraya da birazcık etki ediyor. Ancak normal olarak geceleri biraz daha sıcaklık düşüyor. Uygun kıyafette olmazsa üşüyoruz. Ancak buraya gelip kalmak için değer. Erciyes gerçekten bu yönü ile çok güzel. Burası tavsiye edilecek bir yer. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Belediyenin hizmetleri de çok güzel. Burada her geçen gün kaliteyi yükseltmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. 
                                      


Etiket: kayseri kamp alanı, erciyes kamp, erciyes tatil


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA