İyi Günde Kötü Günde: Vekil Söylemez Gülnar’daydı!




Tarih: 28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:30

Güray Gürdal

Mersin’in Gülnar ilçesine gelen AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, aynı gün içerisinde bir taziyeye bir de nişana katıldı.

AK Partili Söylemez, Gülnar'ın Zeyne Mahallesi'nde Ahmet Kale ve Fatma Arslan’ın anneleri Hatice Kale'nin taziyelerine katıldı.

"Çiftimize Bir Ömür Boyu Mutluluk Diliyorum"

Ardından Gamze ve Mehmet çiftinin nişanına katılan Söylemez, "Uzun ailesinin kızı Gamze ile Aksekili ailesinin oğlu Mehmet’in nişan merasimine; Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Ünüvar, Aydıncık Belediye Başkanımız Sayın Ferat Aktan, AK Parti Gülnar İlçe Başkanımız Sayın Tevfik Kalemci, AK Parti Aydıncık İlçe Başkanımız Sayın Yüksel Vatan ile birlikte katılım sağlayıp, mutluluklarına ortak olduk. Çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyor, kıymetli ailelerini tebrik ediyoruz. Allah tamamına erdirsin" dedi.


Etiket: havva sibel söylemez, ak parti, gülnar, nişan, taziye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA