Kocatepe’den Döndü, Sahaya İndi!




Tarih: 28 Ağustos 2023 Pazartesi 13:10

Sercan Özdemir

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, hafta sonu İYİ Parti Meral Akşener’in katılımıyla Afyon Kocatepe’de gerçekleştirilen mitinge katılmıştı.

Mitingin ardından seçim bölgesi olan Mersin'e dönen Burhanettin Kocamaz'ın bugün saat 18.00'de Kargılı, 19.00'da Çiçekli, 19.30'da Çağbaşı ve 20.00'de Alifakı mahallelerini ziyaret edeceği öğrenildi.

"Duracak Zamanımız Yok"

Kocamaz, bu sabah yaptığı açıklamada; "Bilindiği gibi Afyonkarahisar Kocatepe Buluşması nedeniyle bu hafta sonumuz çok hareketli geçti. Bugünde yeni bir haftaya başlıyor ve halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Duracak zamanımız da yok. Milletin derdi her geçen gün biraz daha artıyor. Milleti dinlemeye ve sorunlarını Meclis kürsüsünde dillendirme gayretlerimiz bundan sonra da sürecek. Koşmaya ve koşturmaya devam. Rabbim cümlemize sağlık ve sıhhat versin. Gücümüzü kuvvetimizi artırsın. Bizi, bize güvenenlere mahcup etmesin. Hep birlikte günümüz aydın, yolumuz ve bahtımız açık olsun" dedi.


Etiket: burhanettin kocamaz, tarsus, kocatepe


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA