İlk Durağı Astım Mağarası Oldu




Tarih: 29 Ağustos 2023 Salı 12:10

Güray Gürdal

Önceki Dönem Hazine ve Maliye Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati Mersin’e gelerek Astım Mağarası’nın mevcut durumunu yerinde inceledi.

14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri'nde AK Parti'den 1. Sıra Mersin Milletvekili Adayı gösterilen ve milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Eski Bakanı Nureddin Nebati, seçim bölgesi olan Mersin'e geldi. Nebati'yi Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ve AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz karşıladı.

Astım Mağarasını Gezdi, Yetkililerden Bilgi Aldı

Karşılamanın ardından karayoluyla Mersin'e gelen Nebati'nin kentteki bir dizi temasının ilk durağı Astım Mağarası oldu. Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan 200 metre uzunluğundaki Astım Mağarası'nı inceleyen Nebati, yetkililerden astım mağarasının mevcut durumu hakkında bilgiler aldı. Bakan Nebati, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Mersinimizdeki çalışmalarımıza bulunduğu bölgenin coğrafi özelliklerini en iyi yansıtan Cennet ve Cehennem Mağaralarından sonra ilimizin en popüler destinasyonlarından olan Silifke Astım Mağarası’nı ziyaret ederek ve çalışmaları yerinde inceleyerek başladık" dedi.


Etiket: nureddin nebati, astım mağarası, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA