Nebati, Akdeniz Belediyesi’ni Ziyaret Etti




Tarih: 29 Ağustos 2023 Salı 12:21

Güray Gürdal

Bir dizi ziyaret için Mersin’e gelen önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret etti.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'den Mersin Milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Eski Bakanı Nureddin Nebati, seçim bölgesi olan Mersin'de gerçekleştirdiği ziyaretlerine Astım Mağarası'yla başladı.

"Nazik Ziyaretleri İçin Teşekkür Ederim"

Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda Nebati'yi karşılayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da Astım Mağarası'ndaki incelemelere eşlik etti. İncelemelerin ardından Silifke'den Mersin'in merkezine dönenen Nebati, "Mersinimizdeki ziyaretlerimize Akdeniz Belediyesi ile devam ettik. Kıymetli vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik" derken; ziyarete ev sahipliği yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ise "Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanımız, AK Parti Mersin Milletvekilimiz Sayın Nureddin Nebati, AK Parti Mersin Milletvekillerimiz Sayın Ali Kıratlı, Sayın Havva Sibel Söylemez ve AK Parti Mersin İl Başkanımız Sayın Adem Aldemir’i belediyemizde ağırlayarak, hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmalarımızı misafirlerimize anlattık, 2024 yerel seçimleri için istişarelerde bulunduk. Yoğun programı içerisinde bizlere de zaman ayıran Sayın Nureddin Nebati ve beraberindeki misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.


Etiket: nureddin nebati, ak parti, akdeniz belediyesi, mustafa gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA