İş Dünyasıyla Bir Araya Geldi




Tarih: 29 Ağustos 2023 Salı 13:03

Güray Gürdal

Mersin’deki temasları kapsamında Astım Mağarası’nda incelemelerde bulunan ve Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret eden önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati; iş dünyası temsilcileriyle de bir araya geldi.

Seçim bölgesi olan Mersin'deki temaslarını Başhan Fabrikası ve Arbel Fabrikası'yla sürdüren Nebati, daha sonra ticaret odası başkanlarını ziyaret etti.

Odaları Ziyaret Edip Oda Başkanlarıyla Görüştüler

AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ile Havva Sibel Söylemez, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir'in de aralarında yer aldığı heyet Mersin Ticaret Borsası'nı ziyaret edip Oda Başkanı Abdullah Özdemir'le görüştükten sonra Mersin Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret ederek Oda Başkanı Cihat Lokmanoğlu'yla temaslarını sürdürdü.

Ziyaretlerine Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'yla devam eden heyet, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır'la görüştü.


Etiket: nureddin nebati, ticaret, oda, iş dünyası, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA