’OSB’ler Depolama Alanı Değildir’




Tarih: 29 Ağustos 2023 Salı 14:16

Seher Çoban

DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen, Ağustos ayında Şanlıurfa’ya atanan Vali Hasan Şıldak’a yeni görevinde başarılar dilerken; bir de çağrıda bulundu.

Şanlıurfa Valiliği'ne atanan Hasan Şıldak, 17 Ağustos'ta yeni görevine başlarken; önceki gün Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek mevcut durum ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

"Öncelik sanayi tesislerinindir"

Vali Şıldak'a çağrıda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ise "Sayın Valim hayırlı olsun. Bir an önce, önceki kaymakamımızın ayrılmadan apar topar yaptığı Viranşehir OSB’si tahsis kararlarını istihdam ve verimlilik açısından yeniden ele almak gerekir. OSB'ler depolama alanı değildir. Öncelik sanayi tesislerinindir" ifadelerine yer verdi.  


Etiket: mehmet emin ekmen, mersin milletvekili, şanlıurfa, osb


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA