Datça’dan Antalya’ya transfer oldu




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 04:08

İHA

Datça 1923 Futbol Okulu’nda ve takımında yetişen 14 yaşındaki Ateş Bulut Muslu Süper Lig takımlarından Antalyaspor alt yapısına transfer oldu. Futbol kariyerine ve eğitim hayatına Antalya’da devam edecek olan Ateş, Datça’da yetişip süper lig takımı alt yapısına transfer olan ilk futbolcu olma özelliğini taşıyor.

  Transfer ile ilgili olarak Datça 1923 Futbol Okulu ve Takımı Kulüp Başkanı Tezcan Görgülü, “Daha önce üç büyükler dahil olmak üzere bir çok süper lig kulübünün yakın takibinde ve talibi olduğu sporcumuzu Antalyaspor Futbol Akademisine uğurlayarak gururlandık. Bundan sonra futbol ve eğitim hayatı olacak başarısıyla arkasından gelen nice yeteneklere güzel örnek olacaktır” dedi. 
  Antrenör Güneş Can Görgülü ise Ateş gibi bir çok oyuncuları bulunduğunu, bu yetenekli çocukları profesyonel kulüplere göndermek için çalışmalarına devam ettikleri aktardı. 
                                      


Etiket: datça 1923 futbol okulu, ateş bulut muslu süper lig, tezcan görgülü, antalyaspor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA