Nazilli Belediyespor Kavrazlı’yı renklerine bağladı




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 14:20

İHA

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, dış transfer çalışmalarını sürdürürken, siyah-beyazlılar Salih Kavrazlı’yı renklerine bağladı.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Nazilli Belediyespor yeni sezon yapılanması çerçevesinde Altınordu altyapısında yetişen Salih Kavrazlı'yı kadrosuna kattı. Naz-naz'da 21 yaşındaki sağ kanat Kavrazlı ile resmi sözleşme imzalandı. Nazilli Belediyespor'dan transfer ile ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuza ‘kulübümüze hoş geldin’ diyor;  nice başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 
 
  Salih Kavrazlı Kimdir? 
  Salih Kavrazlı 16 Mart 2002 tarihinde Ağrı şehrinde doğdu. 1,78 m boyunda olan ve Altınordu alt yapısında yetişen Kavrazlı, Adana Demirspor, Trabzonspor ve Hekimoğlu klüplerinde forma giydi. 
                                 


Etiket: nazilli belediyespor, salih kavrazlı, transfer çalışmaları


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA