Manisa FK - Tuzlaspor karşılaşmasının saati ve stadı sıcak havadan dolayı değiştirildi




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 14:30

İHA

Manisa FK, Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında sahasında oynayacağı Tuzlaspor karşılaşmasının saatinin ve stadının sıcak havadan dolayı değiştirildiğini duyurdu. Karşılaşma 2 Eylül Cumartesi günü 19.15’te Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak.

  Manisa FK, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında 2 Eylül Cumartesi günü Manisa Mümin Özkasap Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak olan Tuzlaspor karşılaşmasının saatinin ve stadının yüksek hava sıcaklığı nedeniyle değiştirildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Manisa Futbol Kulübümüzün, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında oynayacağı Tuzlaspor maçı hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle saat 17.00’den saat 19.15’e alınmıştır. Buna bağlı olarak karşılaşmanın oynanacağı stat Spor Toto Akhisar Stadyumu olarak değiştirilmiştir" ifadelerine yer verildi. 
                                   


Etiket: tuzlaspor, manisa fk, trendyol 1.lig , manisa mümin özkasap stadyumu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA