Seçer: ”Asla umutsuzluk yaraşmaz.”




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 17:34

Sercan Özdemir

Mersin Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı dolayısıyla düzenlediği kutlama programına katıldı. Kutlama alanında konuşma yapan Mersin Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer Mersin halkının ve partililerinin Zafer Bayram’ını

Kutlama programında konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; “Bizim geldiğimiz gelenek umutsuzluğu bilmez, yenilgiyi hiç kabul etmez. Her zaman mücadele, daha fazla çalışma, gayret, birlik ve beraberlikle mutlaka ama mutlaka zafere ulaşılabileceğini bilir. Biz böyle bir milletin çocuklarıyız. Biz böyle bir liderin ardından giden Cumhuriyet Halk Partisi’nin mücadele neferleriyiz.” İfadelerine yer verdi.

“Onu ilelebet unutturmayacağız”

30 Ağustos’un Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası olduğuna ve Türk milletinin ulus olma yolunda temellerinin atıldığı önemli bir gün olma özelliği taşıdığına dikkat çeken Seçer, Ulu Önder’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı mücadelenin savaş zaferiyle taçlandığı günün adı olduğunu söyledi. Seçer, “30 Ağustos ve Ulu Önderimiz, Atamız önemlidir. Onu ilelebet unutturmayacağız. Ulu Önderin izinde başarıdan başarıya koşacağız. Bir kez daha 30 Ağustos Bayramı’mızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

“Ülkenin Sigortası”

CHP’nin ülke için önemine vurgu yapan Seçer, CHP’nin tarih boyunca; Türkiye’nin geçirdiği siyasal, ekonomik, toplumsal bütün buhranlarda ülkenin sigortası olmuş, savaş meydanlarında kurulmuş bir parti olduğunu söyleyerek, “Biz kurtuluş mücadelesi vermiş, ölüme koşmuş insanların kurduğu bir partinin neferleriyiz. Biz; ülke kurmuş, kurumlarını kurmuş, devrimlerini yapmış bir partinin neferleriyiz. Bize asla yenilmek yaraşmaz. Asla umutsuzluk yaraşmaz. Bu elbise üzerimize bol gelir. Hiç uygun düşmez” diye konuştu.

Yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatan Seçer, yerel iktidarda bulunan belediye başkanlarının halka daha yakın olduğunu belirterek, “Türkiye’de yerel iktidarımız var. Halka en yakın yöneticiler yerel yöneticilerdir. Halkla iç içedir. Bu iktidarımızı daha da pekiştireceğiz, daha fazla büyükşehirlerde söz sahibi olacağız. Bu çalışarak oldu. 4.5 yılı belediye başkanları boşa geçirmedi, emek etti. Çok daha fazla başarı elde edeceğiz. Buna canı yürekten inanıyoruz” diye konuştu.


Etiket: seçer, 30 ağustos, mersin, zaferbayramı, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA