Talat Dinçer, Zafer Coşkusuna Ortak Oldu




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 17:38

Sercan Özdemir

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına katılarak zafer coşkusuna ortak oldu.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan CHP'li Dinçer, "Tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, bu vatan için canlarını feda etmiş olan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

"Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz"

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Dinçer, "Onların destansı mücadelesi, bu ülkenin özgürlüğü ve bağımsızlığı için gösterdiği kararlılık ile daima yüreklerimizde yaşayacak. Minnettarız ve miraslarını daha da yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine de yer verdi.


Etiket: talat dinçer, 30 ağustos, kutlama, cumhuriyet meydanı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA