Otel personel lojmanında 1 yılda çıkan ikinci yangın kokuttu




Tarih: 31 Ağustos 2023 Perşembe 11:47

İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otelin personel lojmanında çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Lojmanda bulunan personel yangını fark ederek kendini dışarı atarken, 3 ay önce de bitişikteki lojmanda yangın çıktığı bildirildi.

  Yangın, Evrenseki Mahallesi Turizm Bölgesi'nde Sahil Caddesi üzerinde bulunan bir otelin lojmanında çıktı. Yanan lojmanda otel çalışanlarının mahsur kaldığı ihbarı üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çolaklı Jandarma Karakolu ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yanan binadaki personelin dumanları fark ederek lojmandan dışarı çıktıkları belirlendi. Binanın çatısından dumanların yükseldiği yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülerek, alevlerin diğer binalara sıçraması engellendi. İtfaiye çalışanları çatıdaki izolasyon malzemelerinin yanması nedeniyle çatının bir bölümünü sökerken, yangının başladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
  Side’de bir otelin çalışanlarının lojman olarak kullandığı binada geçtiğimiz yıl aynı günlerde, bitişiğinde bulunan ve yine otel çalışanlarının kaldığı binada ise 3 ay önce yangın çıktığı bildirildi. 
                              


Etiket: manavgat otel lojmanı yangını, antalya büyükşehir belediyesi, manavgat ilçe jandarma komutanlığı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA