Eleşkirt’te sıcak asfalt




Tarih: 1 Eylül 2023 Cuma 05:33

İHA

Eleşkirt’te beş yıllık hizmet dönemi maratonunu doğal gaz ve sıcak asfalt ile taçlandırmak isteyen Belediye Başkanı Ramazan Yakut kış mevsimine sayılı günler kalmasından dolayı haftanın 7 günü gece yarısına kadar personeli ile beraber çalışıyor.

  Başkan Yakut göreve başlarken halka söz verdiği bütün hizmetleri yerine getirdiğini seçim beyannamesinde olmayan birçok hizmeti de Eleşkirt halkına sunmaktan bahtiyar olduğunu söyledi. 
  Belediye Başkanı Ramazan Yakut, "On yıllardır ilçe halkının hasretle beklediği doğal gazı bu kış halkımız evlerinde kullanacaklar. Yıllardır çekilen cefalar bu yıl yerini inşallah rahatlığa bırakacak. Dere ıslahı, yan yol açma çalışmaları doğal gaz ve asfalt çalışmaları yapılırken rahatsızlık verdiğimiz değerli Eleşkirt halkına gösterdikleri hoş görüden dolayı müteşekkirim" dedi.  
                            


Etiket: ağrı yol asfaltlama, sıcak asfalt, eleşkirt belediye başkanı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA