Mezitli’nin Gözü Milyonfest’te




Tarih: 31 Ağustos 2023 Perşembe 16:06

Seher ÇOBAN

Milyonfest, Mersin’e renk katmaya devam ediyor. Bu sene 6’ıncısı düzenlenecek olan Milyonfest Mersin’e, 7-11 Eylül arası Mersin’in Mezitli ilçesi ev sahipliği yapacak.

Her sene on binlerce kişiyi misafir eden, Milyonfest Mersin için Mezitli halkı ve esnafları büyük bir beklenti içerisinde festival hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

“Esnaf’a Umut Oldu      

Www.mersinhakimiyet.com’a konuşan Can Market sahibi Abdullah Can tüm esnaflar olarak, Milyonfest’i beklediklerini, Mezitli esnafları için bir umut olduğunu, festival için hızla hazırlıklar yapıldığına dikkat çekerek şunları söyledi;” Bu sene yaz ayları, mevsim sıcaklarının üstünde geçmesinden dolayı işlerimiz de düşüş yaşandı. Milyonfest Mersin’e bu sene Mezitli’nin ev sahipliği yapacağını öğrendiğimizde on binlerce genci Mezitli’de misafir edecek olmaktan mutluluk duyduk.”

“Mezitli’nin Potansiyeli Yüksek”

Mezitli’nin festival olsun, birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığına dikkat çekerek Can, “Mezitli halkı ve esnafları olarak festival gibi etkinliklere her zaman hazırız. Mezitli olarak şimdiye kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için esnaf ve halk olarak misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağımıza inanıyorum. Mezitli’nin ulaşım rahatlığından dolayı, gençlerin Mezitli Milyonfest’e katılımların daha fazla olacağını düşünüyoruz, bizde esnaf olarak bu yönde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Mezitli potansiyeli çok yüksek ilçe olduğu için çok mutluyuz bu tarz etkinliklere Mezitli’de olmasından mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“Mezitli Sanat Merkezi Olmuştur”

 Mezitli’li vatandaşlardan www.mersinhakimiyet.com’a konuşan Deniz Emir, Mezitli’de 30 yıldır yaşadığını, Mezitli’nin bir sanat merkezi olduğunu söyleyerek,” Ben Mezitli’de 30 yıldır yaşıyorum. Sabırsızlıkla Milyonfest Festival’ini bekliyorum. Biz Mezitli halkı olarak festival olsun etkinlik olsun çok severiz yıllardır düzenli olarak Düzenlenen Güneş Festivali olsun birçok etkinliğe katılım yapıyorum. Eğlenmeyi seven bir halk olarak her zaman sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmayı çok seviyoruz. Mersin’de, Mezitli etkinlikleri ile bir sanat merkezi haline gelmiştir. Bu beni her zaman çok mutlu etmiştir” dedi.


Etiket: mezitli, milyonfest, mersin, umut kuzey


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA