Yeni öğretim yılı değerlendirme toplantısı gerçekleşti




Tarih: 31 Ağustos 2023 Perşembe 16:53

Güray Gürdal

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yayımlamış olduğu genelge ile okulların açılmasına ilişkin çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Koca, "Öncelikle bugüne kadar özveriyle ve başarıyla yürüttüğünüz çalışmalar için tüm ilçe müdürlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılında da çalışmalarımızı aynı özveriyle, titizlikle, tüm kurumlarla iletişim halinde sürdürmeye devam edeceklerini belirten Koca, “2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da önceliğimiz ilimiz genelinde eğitimin kalitesini artırmak, fırsat eşitliği çerçevesinde evlatlarımıza eğitimde en iyi olanakları sunmak, tüm eğitim camiamızla diyaloğumuzu en sağlıklı şekilde sürdürmeye devam etmek, eksikleri hep birlikte tamamlamak, Türkiye Yüzyıl’ına yakışır şekilde evlatlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak olacak. 11 Eylül'de ilimiz genelinde okullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak öğrencilerimizi karşılayacaklar. Şimdiden emekleriniz için teşekkür ediyor, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm eğitim camiamıza esenlikler, hayırlar, başarılar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Etiket: mersin milli eğitim, yeni öğretim yılı toplantısı, adem koca


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA