Gazeteci Okdemir, Atatürk ve 30 Ağustos Zaferi Adlı Sergisini Açtı




Tarih: 1 Eylül 2023 Cuma 11:35

Sercan Özdemir

Gazeteci ve Atatürk Fotoğrafları Koleksiyoneri Haldun Okdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mersinlileri ‘30 Ağustos Zaferi ve Atatürk’ sergisiyle buluşturdu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılında Palmy Ctiy'de Atatürk ve 30 Ağustos Zaferi Fotoğrafları sergisi açıldı. Mersin’de yıllardır Atatürk fotoğraflarını derleyip çalışmalarını sürdürerek ve bu fotoğrafları sergi haline getiren Gazeteci Haldun Okdemir, ‘30 Ağustos Zaferi ve Atatürk’ konulu 130. Karma Fotoğraf Sergisi’nde 50 eser ile kentin beğenisine sundu.

Bu kapsamda Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ile Başkan Yardımcısı Cem Bucuge sergiyi ziyaret ederek Okdemir’den Ulu Önder Atatürk’ün Mersin’de çekilen fotoğrafları hakkında bilgi aldı.

Öte yandan çocuklarda hatıra fotoğrafları çektirerek 30 Ağustos Zafer Bayramını taçlandırarak renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların Atatürk Fotoğrafları Sergisi'ne  gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gazeteci Okdemir, "130. sergiyi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılında açmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Gün boyu büyük ilgi çeken sergi 10 gün boyunca açık kalacak.


Etiket: gazeteci okdemir, 30 ağustos zaferi, bayram, sergi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA