Salihli Kızılay öğrencileri sevindirdi




Tarih: 1 Eylül 2023 Cuma 13:02

İHA

Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, Misak-ı Milli ve Hacıbektaşlı İlk ve ortaokulunda eğitim-öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımında bulundu. Kıyafetler, okul yöneticilerine Kızılay yönetim kurulu üyeleri tarafından teslim edildi.

Salihli’de ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımında bulunarak sevindirdiklerini belirten Kızılay Salihli Şube Başkanı Ahmet Cüneyt Musal “2023-2024 yeni eğitim öğretim yılına başlarken ihtiyaç sahibi öğrencilerin ve ailelerin yüzünü güldürerek Kızılay’ın her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi. Salihli Kızılay Şubesinin birçok sosyal yardım faaliyetleri içerisinde olduğunu belirten Başkan Musal, Salihli Kızılay olarak, Adalet Bakanlığı Salihli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne kayıtlı ihtiyaç sahibi hükümlü kişilere ve ailelerine de kıyafet yardımda bulunduklarını sözlerine ekledi. 
                                     


Etiket: türkiye kızılay derneği, salihli kıyafet yardımı, ahmet cüneyt musal


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA