Okuldan 200 bin liralık hırsızlık




Tarih: 2 Eylül 2023 Cumartesi 13:02

İHA

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde İmam Hatip Lisesi’nin 200 bin TL değerinde malzeme çalan şüpheliler yakalandı. Hırsızlık anı ise saniye saniye okuldaki güvenlik kameralarına yansıdı.

Süleymanpaşa ilçesi Zafer Mahallesi Anadolu İmam Hatip Lisesinden yaklaşık olarak 200 bin TL değerinde malzemenin çalınması sonucu meydana gelen kurumdan hırsızlık olayı ile ilgili Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçti. Kamera ve saha çalışmalarında olayı gerçekleştiren şahısların H. G. ve Y.Y. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.
H.G ve Y.Y isimli şahısların yakalaması yapılarak, okuldan çalınan malzemeler ele geçirildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Okuldaki hırsızlık anı ise saniye saniye görüntülendi.


Etiket: hırsızlık, malzeme çaldı, şahıslar yakalandı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA