Marmaris’te çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı




Tarih: 3 Eylül 2023 Pazar 14:23

İHA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan gerçekleştirilen yoğun müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın, Adaköy Mahallesi Aktaş mevkiindeki ormanlık alanda saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler karadan, 3 uçak ve 4 yangın söndürme helikopteri de havadan alevlere müdahale etti. Yoğun çalışmalar sonucunda kısa sürede yangın kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için inceleme başlatıldı.  
                                    


Etiket: marmaris orman yangını, muğla orman bölge müdürlüğü, marmaris yangın söndürme çalışmaları


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA