Tokmaklıdere Köprüsü’nde sona doğru




Tarih: 3 Eylül 2023 Pazar 14:58

İHA

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü ilçesinde bulunan Tokmaklıdere Köprüsü’nün yenileme çalışmalarında sona yaklaşıyor.

  Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü ilçesi Tokmaklıdere Köprüsü’nde sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 31 metre uzunluğa ve 13 metre genişliğe sahip olan köprüde ekipler tarafından sürdürülen hummalı çalışma ile birlikte, köprünün önemli bir bölümü tamamlandı. Yenileme çalışmaları çerçevesinde, köprünün kenar ayak inşası büyük oranda tamamlanırken, prefabrik kirişlerinin imalatının ardından kirişlerin montaj işlemleri gerçekleştirilecek. Bölge halkı tarafından sıklıkla kullanılan ve lokasyon olarak önemli bir noktada bulunan Tokmaklıdere Köprüsü’nün tamamlanmasıyla birlikte ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelecek. 
                                   


Etiket: sakarya büyükşehir belediyesi, tokmaklıdere köprüsü yenileme çalışmaları, sakarya söğütlü köprü çalışması


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA