MHP, Mersin’de İlk kadın ilçe başkanını seçti




Tarih: 3 Eylül 2023 Pazar 17:32

Sercan Özdemir

Mersin’in Silifke İlçesi’nde gerçekleşen, Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Silifke Olağan İlçe Kongresi’nde Kıvanç Derya, Silifke İlçe Başkanlığına seçilerek MHP’nin ilk kadın ilçe başkanı oldu.

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’ında katıldığı MHP Silifke Olağan Kongresi’nde, Levent Nogay görevini Kıvanç Derya’ya devretti.

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Kıvanç Derya’nın Silifke İlçe Başkanlığını duyurarak şu sözlere yer verdi, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dile getirdiği gibi, kahraman ve fedakar kadınlarımızın hak ettiği yerlerde olması, tehir edemeyeceğimiz bir gayedir, düşüncesiyle kadınlarımızı siyasete davet ediyoruz. Çünkü kadınlarımızla başaracağımıza inanıyoruz”

MHP Silifke Olağan İlçe Kongresi’ne katılan MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan ise, “Bugüne kadar görev yapan Levent Nogay ve yönetimine teşekkür eder, Bayrağı devir alacak olan Kıvanç Derya hanımefendiye ve yönetimine başarılar diliyoruz” diyerek Derya’yı tebrik etti.


Etiket: mersin silifke mhp kongresi, serdar soydan, levent uysal, kıvanç derya


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA