İrem Derici, Silifke’de coşkuyla karşılandı




Tarih: 4 Eylül 2023 Pazartesi 14:08

Seher Çoban

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen bu yıl 50’ncisi yapılan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali 1-6 Eylül tarihleri arasında birbirinden güzel etkinliklerle sürmeye devam ediyor.

1 Eylül’de kortej yürüyüşü, çelenk sunma ve sergi açılışları ile başlayan 50. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali, birbirinden ünlü isimlerin konserleriyle coşku içinde sürüyor.

Festivalde kutlamalar arasında yer alan Kriteryumuna katılan sporcuları ödüllerini Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok takdim etti.

Festival, gündüz gerçekleşen etkinliklerin ve gösterilerin ardından akşam 21.30’da İrem Derici konser aldı. Konser sonunda Altunok tarafından, İrem Dericiye Silifke’nin yöressel ürünleri takdim edilirken, Silifke yoğurdu tattırıldı.


Etiket: silifke belediyes, silifke müzik folklor festivali, sadık altunok, irem derici konser


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA