ÇBK, hazırlık maçlarında rakiplerini yenmeye devam ediyor




Tarih: 6 Eylül 2023 Çarşamba 14:28

Güray Gürdal

Yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına devam eden Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Antalya Toroslar Basketbol ile karşı karşıya geldi.

2023-2024 sezonu için yapılan hazırlık maçlarını kazanmaya devam eden ÇBK, Türkiye ING Basketbol Süper Lig’i öncesinde hazırlık maçlarında gösterdiği performansla, ligde iddialı olduğunu gösteriyor.

İlkem Yapı Tarsus Belediyesi ile yaptığı hazırlık maçını kazana ÇBK, Antalya Toroslar Basketbol takımıyla karşılaşan ÇBK 80'e 70 skorla kazandı.

Her maça damgasını vuran Virag bu maçta da adını skor tahtalarına yazdırdı. ÇBK takımının skor dağılımı şu şekilde; Virag 24,  Iagupova 11, Meli 9, Sinem 6, Quanitra 6, Meltem 6, Agnes 5, Derin 5, Melisa 5, Laura 3, Asena 2. Bundan sonraki maçları da kazanmak isteyen ÇBK sezona sıkı hazırlanmaya devam ediyor.


Etiket: mersin çbk, çbk hazırlık maçı, türkiye ıng basketbol süper ligi, antalya toroslar basketbol


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA