Yunanistan’da can kaybı 2’ye yükseldi




Tarih: 6 Eylül 2023 Çarşamba 14:32

İHA

Yunanistan’da şiddetli yağışların yol açtığı selde hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

  Yunanistan'da Daniel Fırtınası etkisini sürdürüyor. Dün fırtınanın yol açtığı şiddetli yağışın ardından meydana gelen selde can kaybı artıyor. Magnisia bölgesinin kıyı kesimindeki Paltsi yakınlarında yürütülen arama çalışmalarında moloz yığınlarının arasında 87 yaşındaki bir kadının cansız bedenine ulaşıldı. Böylece selde can kaybı 2’ye yükseldi. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmalarının ise sürdüğü aktarıldı. Selden en çok etkilenen noktaların Volos, Pilion Dağı ve Skiathos Adası olduğu belirtildi. Dün Magnisia bölgesindeki Volos kentinde meydana gelen selde duvarın çökmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. 
  
  Yağışın sürmesi bekleniyor  
  Pazartesi gününden bu yana etkili olan Daniel Fırtınası nedeniyle bir köprü yıkılırken, elektrik direkleri devrildi. Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, onlarca araç sel sularında sürüklendi. Şiddetli yağışın 24 saat daha sürmesi bekleniyor.  
                                      


Etiket: yunanistan sel, daniel fırtınası, yunanistandaki selde can kayıpları


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA